Come on and do the conga!

Het vakantieseizoen loopt stilletjes op zijn einde, maar dankzij NetBet Casino kan je nog een laatste moment plezier beleven in de jungle. De Conga party is een nieuwe online slotmachine die alle regels breekt. De Bluberi Gaming creatie is sinds de recente lancering van het spel reeds uitgegroeid tot een groot succes.

De slot machine probeert de spelers te verleiden met de vijf rollen, drie rijen en 30 manieren om groots te winnen. De Conga Party vindt diep in de jungle plaats, waarbij de graphics en Conga drums verbluffend zijn.

De kleine stamdanser die bovenaan het scherm zwiert, zorgt bovendien voor de nodige animatie, evenals de muziek waarbij je niet kunt stilzitten.

Conga-Party-slotmachine

De hoofdrolspelers van het spel zijn de drie symbolen (het gouden masker, de toekan en de schatkist) die grote winsten verzekeren. Ook de letters A, K, Q en J hebben leuke bonussen in petto.

Het spel is leuk en uitdagend, met een aantrekkelijke welkomstbonus bij je eerste inzet. De online Conga Party slotmachine is een trendy feest dat iedereen wilt bijwonen en de felbegeerde locatie is de website van Netbet. Verplaats je voeten op het ritme van de muziek en laat het spel beginnen!