Online Bingo – Mijn Ervaringen

bingo online in BelgiëEr zijn een aantal redenen waarom ik besloot om online bingo in een casino online te proberen. Ik hoor van veel soorten mensen hoe leuk het is. Ten tweede, er wordt altijd geadverteerd voor bingo op radio en televisie. En als laatste, onze bingozaal is onlangs voorgoed gesloten. Wat er ooit uitzag als een groot sociaal spektakel, is nu een saai uitziend gebouw zonder echt doel. Bingo op internet heeft net zoals online dice games mij geïntrigeerd en ik was nieuwsgierig om erachter te komen of het wat voor mij was.

Mijn oma was één van de grootste bingofans die ik ooit gekend heb; ze ging altijd naar de bingozaal in haar woonplaats tot in haar laatste jaren. Ik vraag mij af of ze online bingo gebruikt zou hebben in plaats van de bingozaal. Er was natuurlijk geen internetbingo toen ze nog bij ons was. Ik ken een jongen van de universiteit die bingo speelde, waarschijnlijk omdat hij het grappig vond. We hadden het onlangs over mijn oma’s liefde voor bingo en of ze online bingo leuk zou hebben gevonden. Omdat hij niet meer op de universiteit zit, speelt hij online bingo in het weekend. Hij concludeerde dat de reden waarom mijn oma zo van bingo hield het sociale aspect was. Hoewel hij ook zei dat, als ze nog zou leven, ze waarschijnlijk online bingo zou hebben gespeeld. Hij vermelde dat internet bingo dezelfde sociale elementen heeft als een bingozaal, en ook dat het even spannend is als je nummers worden omgeroepen. Omdat ik geïnteresseerd was, besloot ik om ook een kijkje te nemen.

De meeste bingo websites hebben chatruimtes. Dankzij de realistische ruimtes op de online bingosite kon ik met andere spelers kletsen terwijl ik speelde Ook al speel je tegelijkertijd online bingo, de roddelruimtes zijn ook vergelijkbaar met wat je op andere chatruimtes op het internet vindt. Ik was erg blij om er achter te komen dat iedereen erg vriendelijk was en dat iedereen direct hallo zei toen ik online kwam. Ik had altijd het idee dat chatruimtes op het internet een beetje verdacht zouden zijn, maar ik vond het erg leuk om met anderen te praten terwijl ik bingo aan het spelen was. Het was geweldig om met andere mensen te praten, ook al waren de onderwerpen van gesprek vooral het gezin, werk en natuurlijk online bingo. Toen ik keer op keer terugkeerde naar dezelfde online bingosite, net als oma in haar bingozaal, werd het duidelijk dat er spelers waren die telkens terugkwamen. Terugkerende bezoekers in de chatruimte vroegen aardige vragen zoals hoe het met de echtgenoot van de andere speler ging. Soms, als de andere bingo spelers er niet waren voelde ik alsof ik ze miste. Ik vond het erg leuk om met andere mensen te praten.

Ik sprak onlangs een vriendin van me die ongeveer 25 jaar is en online bingo speelt en vroeg haar waarom zij denkt dat online bingo zo populair is. Zij dacht niet dat het ging om het sociale element, zij heeft al erg veel vrienden in het echte leven. Er waren meerdere redenen die haar aantrokken tot online bingo, zei ze. In het begin dacht ze dat het een beetje vreemd zou zijn voor iemand in zijn twintiger jaren om naar een bingozaal te gaan. Ze zei dat ze het beeld had dat er alleen maar oude roddelende omaatjes zouden zijn. Dit bleek compleet anders te zijn. Nu kan ze bingo spelen zonder dat mensen hun oordeel vellen. Eigenlijk was het een soort van ‘dirty secret’, alhoewel ik niet kon voorstellen hoe iemand negatief over online bingo zou denken nadat ik het zelf had geprobeerd. Het is zo leuk om te doen! Ten tweede zei ze het fijn te vinden dat ze waar en wanneer ze wilt bingo kan spelen. Bingo websites besparen veel tijd. Je kunt alleen maar tijdens openingstijden in de bingozaal bingo spelen. Het allermooist aan internet bingo is dat je kunt spelen op het moment dat het jou uitkomt.

Het is jammer om te zien dat bingozalen elke dag weer sluiten maar het ziet er naar uit dat online bingo de toekomst is. Er zullen een aantal spelers zijn die doorgaan met vechten om in de bingozalen te spelen, maar je kunt hetzelfde gehalte plezier online hebben. Je kunt makkelijk je vrienden ontmoeten op de site, net als in een traditionele bingozaal. Internet bingo kan altijd gespeeld worden. Je logt gewoon in en je bent klaar. En de spanning is hetzelfde en je kunt vaak, ook al zijn de prijzen niet geweldig, een enorm leuke avond hebben met mensen die dezelfde interesses hebben.